oktobar 24, 2024

Moja erotska ispovest – Fakultetska čitaona

0
erotska ispovest jebanje

Ova slatka erotska ispovest nastala je zbog osećaja koji me obuzme kada sedim u čitaonici na fakultetu. Stres zbog ispita znači da želim da radim bilo šta osim da učim, a onda se moj um okreće seksu. Vrsta požude koju osećam može se izlečiti samo seksom. Osećanja koja me preplave kada pišem ovakve priče autobiografske daju mi izvesno olakšanje od onoga što bih nazvala napetošću uma koja se stvara u meni.

Postoji fizička napetost seksa, a zatim napetost uma. Sve kreće iz psihološke sfere uz fizičku potrebu za orgazmom. To je mentalni seks, potreba da se vidi, oseti, čuje, zamišlja, vizija koja me proganja. Vizije koje imam su slične onima kada prolazim kroz period psihološkog stresa. Možda je nekima čak i odvratno što o psihičkim problemima i seksu govorim u istoj rečenici. Ali moj um i ličnost su u velikoj meri ono što jesam.

Mnogi ljudi su me pitali da li je sve ovo izmišljeno, čista fikcija. Na njihovu sreću – sve je tačno… uglavnom. I drago mi je da se takve stvari dešavaju, iako veoma, veoma retko. Erotske priče, kratke ili duge, uvek pišem u istoj klupi fakultetske čitaonice u kojoj i sada sedim. Bilo je kasno, vreme da krenem kući.

Dok sam ustajala, moji sokovi su mi bukvalno klizili niz nogu čak iako sam nosila gaćice. Sokovi su mi golicali butinu. Ponovo sam sela, razmaknutih kolena na stolici, osećam kako mi je pička otekla. Zvukovi se mešaju, vrata se otvaraju pa zatvaraju. Maštam da neko ulazi i odvodi me na neko usamljeno mesto … čak me i siluje.

Fantazija ili istinita erotska ispovest?

Da li je to bilo nešto što se zaista dogodilo u mojoj prošlosti, ili je to bila fantazija, ili nešto što sam napisala u priči? Sve mi je pomešano. Drhtim ali svetla se uskoro gase i znam da je moram da odem mimo svoje volje. Dok koračam tripujem da osetim svoje mirise. A možda i nije trip, možda sam zaista toliko jebeno mokra da feromoni nalaze prolaz kroz moje farmerice. erotska ispovest studentica

Stižem kući gde moja cimerka stavlja čajnik jer zna da volim čaj kada dođem iz čitaonice. Ljubimo se u obraz i nakratko grlimo kao prijatelji. Ona mi priča o svom danu, ja odgovaram, onda njena sestra svrati i svi tračarimo, zezamo se.

**

Ujutro se probudim nakon 12 sati sna, sve zbog mojih lekova. Gaćice su mi zavučene u pičku, bila sam očigledno nemirna tokom spavanja. Nemirna poput ova erotska ispovest. Moja leva bradavica koja je čvrsto držala pirsing je osetljiva. Stopala su mi umotana u čarape, nešto što nisam uvek preferirala. Nema nikoga kod kuće kada se probudim. Još uvek sam napaljena.

Vraćam se na faks napaljenija nego ikad. Moja crna teksas suknja je prekratka za ovo vreme. Ne nosim ni gaćice, pokazujući svoju nastranu prirodu. Bez gaćica prkosim patrijarhatu, pička totalno obrijana da prkose feministkinjama. To zvuči ludo, ali ovde u studenstskom gradu ima mnogo feministkinja. Mnoge od njih su mi prijateljice – samo kada bi znale da imam fantazije o silovanju – to bi ih izbezumilo!

Ne nosim grudnjak, jebiga. Uz majicu i debeli beli džemper, zašto bi mi trebao grudnjak? Ali naravno, u čitaoni je toplije i na kraju džemper silazi sa mene. Sedim i pitam se da li me neko od momaka oko mene smatra privlačnim. Oni su tako mladi, oko 18-19 godina, a ja se osećam matoro sa 24. Da li bi hteli da izađu sa mnom?

Nekada sam bila veoma seksualno samouverena, ali odavno je to nestalo. Zamišljam da mi jedan od njih prilazi. Pozdravlja me. Noge su mu fantastične, snažne kao kod fudbaler. Jebote mrzim fudbalre. Kaže da nikada nećemo imati vezu, ali želi da vodi ljubav sa mnom. Večeras, pre nego što ode kući.

Smejem se i skrećem pogled, ali kada pogledam unazad njegovo lice je brižno i ljubazno i uopšte se ne šali. „Mogu da ponesem tvoju torbu?“ On uzima moju torbu, a ja uzimam knjige i pratim ga. Nisam sigurna da li ga pratim zbog seksa ili ga pratim da bih bila sigurna da mi neće ukrasti torbu. Svaka erotska ispovest je napaljiva, ali ja sam bila prepaljena dok sam mokra išla za njim.

Šetam sa njim do mračnog zabačenog dela čitaonice. To je onaj kutak u kojem je uvek mračno, hladnije i usamljeno kao u starim gotskim horor romanima. Ne palimo svetla. Ne govori mi ništa, ali me vodi do kraja tako da stojim leđima uza zid. Njegovo telo se naginje napred, pritiskajući moje grudi. Počinje da me ljubi u vrat. Miriše muški. erotska ispovest jebanje

Uzeo me je… koristio me je.

Ne mogu da verujem da mi to radi ili da mu ja to dozvoljavam. Nema predigre. Otkopčava rajsferšlus na farmerkama, raskopčava kaiš i penis mu je uspravan. Pustio ga je ispod moje suknje, sondirajući gde želi. Kao da je znao da ne nosim ništa ispod suknje. Uzima ga u ruku i vodi ga u mene, a moja ga vlažna pička lako pušta unutra.

Drži me za kukove. Počinje da me jebe. On je moćan, čvrst, kontrolisan. Stavljam ruke na njegova ramena, osećajući kako se mišići pomeraju dok prodire. Povremeno mi donji deo leđa lupa o zid, skoro kao da mi govori da se ne mogu povući dok me poseduje dečko kome ni ime ne znam.

Njegovo jebanje je skoro kao da je mašina, tajming je savršen. Svaki potisak traje tačno koliko i poslednji. Ponekad se, ipak, malo pomerim, a on me snažno gurne tako da mi se karlica ponovo pritisne na zid iza mene. Pomera ruke sa mojih kukova i podiže mi ruke iznad moje glave i uza zid. Veoma je jak, stvara se bol u mojim zglobovima.

Njegove usne me nežno ljube, dok me kurcem razvaljuje kao životinja. Nema naznaka kada će doživeti vrhunac i kada će se ova erotska ispovest završiti. Nema žurbe, nema znakova povećanja brzine, tako da znam da je blizu. Što se mene tiče? Odavno sam dostigla vrhunac, njegov penis me rasteže u polu mraku među policama, okruženu mirisom knjiga.

On usporava i staje. Izlazi iz mene. Da li je dostigao vrhunac? Koristi jednu ruku da skupi moju kosu i šapuće mi da “jebeno kleknem“. Činim to, osećajući se slabo, i otvaram usta da ga primim. Drži mi glavu mirno, koristi vreme, ritmično gura kurac okupan mojim sokovima. Na kolenima sam pred njim, skoro kao da sam na molitvi.

Osećam da nas ovaj drevni seksualni čin, između muškarca i žene, povezuje sa hiljadama muškaraca i žena koji su živeli pre nas. To su tokom cele istorije muškarci i žene radili. Radimo ono što univerzum želi da radimo. Čujem reči koje dolaze niotkuda i shvatam da su njegove. „Jebeno si seksi.“ Onda mi ga dalje gura u usta. erotska ispovest pušenje

Tako realna erotska ispovest.

Uvek naglašava reč “jebeno“ i to me iz nepoznatog razloga oduševljava. Osećam se kao totalna drolja, totalna kurva koja puši kurac nepoznatom čoveku. Izvlači se pre nego što ejakulira, tako da sperma pada preko mojih grudi, brade i u kosu. Koristi moju kosu da ukloni preostale komadiće sperme sa svog penisa. Kakva prljava erotska ispovest… kao i sve druge.

Osećam se iskorišćeno, skoro kao da sam napadnuta, napastvovana. On oblači farmerke, dok sam ja na podu, razdvojenih nogu i pokazujem se svakome ko bi naišao. Počinjem da se samozadovoljavam jer sam i dalje tako napaljena i uzimam njegov penis u usta. On se povlači, ostavljajući me tamo, ponižena jer je moja ponuda za još seksa odbijena.

Te noći kod kuće masturbiram koristeći svoj vibrator i ruke, da bih se iznova i iznova dovela do orgazma. Ponekad mi u mislima nije jasno da li se jebanje u čitaonici desilo u stvarnom životu, ili je to bila samo jedna od onih mojih moćnih vizija. Ali dok drkam pičku vidim sebe u ogledalu. Nisam slepa… moja kosa je slepljena i snopovima. Moraću da operem kosu… ali prvo da jebeno svršim.

Kraj.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
(Visited 36 times, 36 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!