oktobar 18, 2024
Tetka gospodarica pegging

Spoznaja da je moja uštogljena Tetka gospodarica iz elitnog bdsm Kluba me je šokirala i dugo držala budnom te noći. To je klasičan pokazatelj da je život nepredvidiv, tera nas da se zapitamo koliko mi zapravo poznajemo ljude oko nas. Svako od nas ima tajne i mračnu stranu ličnosti, često perverznu i izopačenu. Ali ovome se nisam nadao.

**

Ustao sam veoma kasno kao i obično kada ne moram na posao. Posle osnovnih jutarnjih rituala, iako je već prošlo posne, sjatio sam se u kuhinju na jaku crnu kafu. Roditelji su već bili obučeni i ćaskali su za stolom.

„Duša mamina, jesi li se naspavao?“ – tata me je pitao sarkastično.

„Vala jesam. Ima li kafe za mene?“

„Kafa se pije u sedam a ne u podne.“

„A gde se vi spremate?“

Pojavila se mama iza mene, poljubila me i rekla: „Idemo kod Tanje. Pozvala nas je na rani ručak.“

„Kod koje Tanje?“

„Tetke Tanje. Ti izgleda još uvek spavaš.“ – ćale se zakikotao.

„Kod tete? Jel mogu ja sa vama?“

„Možeš ako požuriš. Krećemo za deset.“

Navukao sam trenerku, duks i patike i malo sam sredio kosu. Matorci su me sačekali iako mi je trebalo malo više od deset minuta. Želeo sam da vidim tetku a ovo je bio odličan izgovor. Dok smo se vozili do nje osetio sam veliko uzbuđenje u sebi, posebno u preponama. Kroz glavu su mi prolazile slike od sinoć i njene neverovatno vulgarne reči i radnje. Tetka gospodarica me je očigledno opčinila.

Tetka gospodarica u ulozi štreberke.

„Zdravooo. Tako mi je drago da ste došli.“ – Tetka ih je pozdravila i izljubila. Ali tada je ugledala mene. Stajao sam sa osmehom i pozdravio je. „Hajde, hajde uđite.“ Za razliku od njih, mene nije ni zagrlila ni poljubila. Samo me je šokirano pogledala. „Sedite i opustite se. Sada ću ja sa pićem. Deki, možeš li mi pomoći.“

Ušao sam u kuhinju sa njom i odmerio je. Sve njene obline bile su skrivene iza štreberske široke odeće. Kosu je vezala na šabanski način, imala je velike naočare i udobne mekane papuče na nogama. Zaista je sjajno igrala ulogu poštene žene i domaćice. „Lepo te je ponovo videti. Moja Tetka gospodarica je…“

Nisam ni završio misao, našla se ispred mene. Snažno me je uhvatila za kurac i jaja preko pamučne trenerke i zavrnula ih. Zacvilio sam kao malo dete i podigao se na prste. U trenutku me je zaboleo ceo donji deo tela. Naslonila je usne na moje uho i još jače stegnula moje testise.

„Šta ćeš ti ovde??“ – strogo ali tiho je upitala.

„Ja… ja… oni su… ja sam…“ – nisam mogao da govorim od siline njene ruke kojom me je držala.

„Jesmo rekli da ne pominješ ono što si video!? Tamo je sve dozvoljeno ali u spoljnom svetu držiš jezik za jebenim zubima.“ Sklonila je ruku i tek što sam došao do daha, ošamarila me je par puta po kurcu! Kleknuo sam od bola, ali moj kurac je počeo bolesno da pulsira i da raste. Uhvatila me je za kosu i sjebala mi frizuru, gledajući me u oči. „Izvini se!“

„Izvini Tetka.“ Tetka gospodarica pljuvanje

„Tetka gospodarica! Izvini se!“

„Izvini tetka gospodarice.“

Povukla me je za kosu tako jako da sam zinuo od bola. Njena pljuvačka je tada uletela u moja usta i usledio je opaki šamar. „Bedniče. Skloni mi se s očiju! Idi u kupatilo, umij se, sredi se i opameti se. Nemoj da moram ponovo da te vaspitavam. Jasno!??“

„J-jasno…“ – poniženo sam rekao.

**

Umivao sam se hladnom vodom i gledao se u ogledalo. Nisam mogao odmah da izađem iz kupatila jer koliko su me bolela jaja toliko mi je kita bila tvrda. Tetka gospodarica je pokazala svoje pravo dominantno lice. Osećao sam veliko strahopoštovanje prema njoj. Sabrao sam se, izašao u hodnik i krenuo za sto na divan ručak koji mi je bio potreban.

„Hajde sestro sipaj i meni jedno.“ – tata je pokazao na hladno pivo koje je tetka sipala sebi i meni.

„Zar ti ne voziš?“

„Voziću ja nazad.“ – rekla je moja mama.

Ćaskanje za stolom nisam mnogo ni slušao. Bio sam opčinjen tetkom i krao sam joj poglede kad god sam mogao, ali diskretno. Pila je pivo staloženo, smeškala se mekano, njene reči su bile odmerene, ljubazne, pametne. Načitana i inteligentna, uvek je bila štreberka koja se razumela u mnoge stvari.

„Joj ovo crno pivo, baš je lepo ali imam osećaj da me tera na olakšanje svakih pet minuta. Izvinite me.“

„Baš osvežava.“ – dodao je tata i nastavio da seče šniclu u tanjiru.

Dok je ustajala sa stola, učinilo mi se da je Tetka bacila čudan pogled na mene. Pogled od kojeg sam zadrhtao i osetio jezu celim telom. Kada su tata i mama ušli u neku raspravu, ja sam ustao sa stola i iskrao se da me nisu ni primetili. Šetao sam tiho ka kupatilu i ubrzo primetio da su vrata do pola otvorena.

Piškila je u kupatilu.

Pogledao sam unutra i ugledao tetku kako sedi na wc šolji. Pogledi su nam se sreli i ja sam ušao unutra. Gaćice su joj bile oko članaka, kolena duboko raširena, njena pička vidljiva. „Jebeno pivo. I tebe tera na pišanje a?“

„Bešika mi je puna.“ – rekao sam tiho.

„Moraš da sačekaš svoj red.“

„Nema problema.“ – kurac mi je vrištao u gaćama! Tetka gospodarica pišanje

„Ili… ako ti je baš hitno… naciljaj.“ – malo se povukla unazad i još više razdvojila noge. „Hajde. Zajedno ćemo.“

Gledajući malo u njeno lice a malo u pičku, spustio sam trenerku i povukao kožicu sve tvrđem kurcu. Prišao sam tetki i držao kitu usmerenu u šolju ispred njene pičke. Trebalo nam je nekoliko sekundi da se koncentrišemo pre nego smo počeli da pičkimo. Nije bilo lako ciljati i slučajno sam mlazom zakačio tetkinu pičku.

„Uhhhh… tako toplo.“ – ona je spustila ruku i pomazila picu, ne prestajući da piški.

Toliko sam se napalio da sam podigao kitu tako da pišam direktno na njenu pičku. Tetka gospodarica se sada trljala dok smo oboje zajedno pišali. Bilo je to veoma erotično iskustvo iako nikada nisam piss smatrao svojim fetišom. Bilo je slatko i nekako mirno, ali je ubrzo sve to promenjeno.

Tetka se podigla i pogledala me: „Deki?“

„Molim tetka?“

„Ko ti je dao dozvolu da pišaš po meni?“

Bio sam zbunjen i odmah sam osetio strah. „Ali… mislio sam da..“

Usledio je snažan mokar šamar! Natopljenim dlanom od naših tečnosti, Tetka me je opalila po licu! Zatim me je okrenula i nabila na zid prekriven pločicama. Prste mokre od mokraće je gurnula u moja usta a drugom rukom počela da mi ulazi među guzove.

„Ja sam tvoja gospodarica. Ne smeš da radiš NIŠTA bez mog odobrenja.“ Dok je govorila, gurala mi je prst u dupe, veoma grubo i nemilosrdno. „Uhhh tako jebeno uzak. Nije valjda da si nevin?“

„Ja… jesam…“ – priznao sam. Moja guza je zaista bila potpuno nevina i netaknuta. Ali pod tetkinim prstima, to se sve menjalo iz sekunde u sekundu.

„Jebote… obožavam da jebem neiskusne device. Tetka će ti oduzeti nevinost.“

Izgubila se na nekoliko sekundi. Bio sam sam, grudima naslonjen na zid kupatila, blago nagužen, prepaljen! Počeo sam da drkam kurac sve dok nisam dobio snažan šamar po dupetu! Shvatio sam poentu – nemam pravo da drkam dok ona ne dozvoli. Uplašen, osetio sam kako nešto klizavo i mokro premazuje po mom šupku.

„Imaš savršeno dupe za jebanje. Neboj se, nisam uzela svoj najveći kurac.“ Tetka gospodarica pegging

Pogledavši oprezno preko ramena, primetio sam crni strapon dildo zakačen oko njenog struka. Strah se pomešao sa uzbuđenjem, kurac je goreo od želje za dodirom. Dodatno me je nagnula i počela da ulazi u mene. Bilo je tako zabranjeno, ponižavajuće i pokorno. Predao sam joj se. Moja Tetka gospodarica posedovala me je.

„Aaaahhhh…“ – zastenjao sam i ubrzo dobio ruku preko usta.

Jebala me je Tetka gospodarica.

„Šššš… ne želiš da nas čuju. Opusti guzu za mene, previše si stegnut. Tako bebo… sisaj moje upišane prste i uživaj dok te jebem. Ufff kako si jebeno uzak. Svršiću dok te jebem, toliko sam napaljena. Sada možeš da ga drkaš..“

Odmah sam uhvatio kitu i nadrkavao je u ritmu tetkinog tucanja. Svaki prodor bio je dublji od prethodnog, sve dok nije bila u meni sa celim dildoom. Sada sam mogao da osetim i veštačka jaja na svojim nabreklim testisima. Povećavala je ritam, jebala me sve jače… nisam mogao da izdržim. Moja sperma eksplodirala je na pločice ispred mene!

„Seko? Ima li još tog piva?“ – čuo se glas moga oca.

„Imaaa.. odmah dođe.“ – okrenula me je, spustila na kolena i nabila mi di dildo pred lice. „Pljuni na njega i očisti ga!“

Uradio sam kako mi je naređeno. Tetka gospodarica se smeškala dok sam pljuvao i lizao crni silikon kojim je oduzela nevinost mom dupetu. Bilo je tako ponižavajuće i tako seksi. Ostvarenje mojih mračnih tajni.

Kraj 2 dela.

Prvi deo priče je Ovde.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
(Visited 55 times, 55 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!