oktobar 18, 2024
gospodarica anal

Sa 25 godina, kao svaki drugi momak, imao sam fantazije a koncept da gospodarica vodi igru mi je oduvek primamljiva. Doduše, to je sve uvek bilo samo u mojim maštarijama i nikada ranije nisam zapravo bio u BDSM tamnici. Međutim, moj kolega i prijatelj se time hvalio mesecima i produbio je moje uzbuđenje. Stalno je pričao o tome koliko je zadovoljstvo biti deo tog ekslukizvnog Kluba, čak i ako samo gledaš sa strane.

On je objasnio da direktno učešće nije obavezno. Ali da se nije pokajao kada je sa gledanja iza stakla prešao u sam čin dominacije. Znao je da sam upravo izašao iz dugoročne veze i preporučio mi je da svratim i pokušam. Nekoliko puta sam odbio njegov poziv, ali na kraju sam pokleknuo i konačno pristao da vidim u čemu se radi.

Dao mi je detalje i prijavio sam se online, uplatio članarinu i dobio obaveze u vidu mejla. Procedura je bila da je sve anonimno, potpisuje se i ugovor o diskreciji. Morao sam da uradim i medicinski pregled da se uvere da nisam zarazan. Sve je to trajalo nekoliko dana i bio sam spreman da napokon okušam svoju sreću.

Stigao sam na adresu i na ulazu sam od seksi devojke dobio svoju člansku kartu. Bio sam poprilično nervozan i stidljiv ali pritom i opasno napaljen. Članovi Kluba su svi bili u odelima i pili koktele a ja sam pokušavao da pronađem svog drugara.

Našao sam ga na jednom od kauča sa lepom devojkom koja se predstavila kao jedna od gospodarica. Ustao je, potapšao me po leđima i ponudio mi da sednem na kožni kauč pored njih. Sedeo sam i pio piće dok su se moj drugar i gospodarica mazili pored mene. Oko mene sve je bilo u crnom sa svećama u uglovima.

Poznata gospodarica.

Počeo sam da se opuštam i da uživam u okruženju. U jednom trenutku sam začuo poznati smeh i oči su mi poletele u tom pravcu. Bila je to visoka crnka, okrenuta leđima pa nisam mogao da joj razaznam lice. Koncentrisao sam se samo na njen glas. Nije mogla biti ona. Nema šanse. To nije mogla biti ona, ne na ovakvom mestu. gospodarica tetka

Zatim se okrenula i video sam njen profil. Taj osmeh i to lice. Bila je to mlađa sestra mog oca. Protrljao sam oči u neverici. Skromna, štreberka, knjiški moljac, po zanimanju bibliotekarka, klasična dama iz komšiluka. Sada je bila obučena u crno sa oblinama pripijenim uz lateks i kožu kao i gospodarica sa mojim drugarom.

Pogledi su nam se sreli i odmah sam primetio šok na njenom licu. Delovala je kao da je želela da pobegne, ali shvatila je da je kasno za to. Mahnula mi je i pokazala prstom da priđem i da joj se pridružim. Otišao sam do nje i tek tada joj se pojavio osmeh na licu. Njene sise su bile snažno pritisnute uz kožni top. Bilo je teško ne primetiti razliku belike grudi i crnila njene odeće.

„Pa… ovo je prilično nezgodno. Za početak, nemoj nikome reći da si me video ovde. Posebno ne svom tati.”

„Dobio sam pravila Kluba u mejlu, anonimnost je na prvom mestu, ne brini tetka.”

Nasmejala se i i sklonila crni pramen kose sa očiju. Bio je to onaj savršeni osmeh i razigrane oči koje je uvek nosila sa sobom. Uhvatila me je za ruku, nagnula se i prošaputala: „Pođi sa mnom.” Dovela me je do drugog dela prostorije gde nije bilo mnogo ljudi. Seo sam na crnu kožnu garnituru a ona je bez upozorenja sela u moje krilo. Obmotala je jednu ruku oko mog vrata i rekla: „Ovako je prirodnije. Ne bi bilo dobro da izgledamo kao bratanac i tetka.“

Njene sise su mi bile tik uz lice. Tako je dobro mirisala i tako se provokativno ponašala. Vrtila se u mom krilu i nisam mogao a da ne osetim kako se dižem u gaćama. Primetila je moju nelagodnost i direktno pristupila, ostavivši me bez teksta. „Deki, prestani toliko da se migoljiš. Ovo mesto odiše seksom, sasvim je normalno da ti se digne kurac. Da ti se nije digao bilo bi čudno.“

Moja skromna tetka je upravo opsolvala?? Mislim da je u životu nisam čuo da psuje. „Izvini. Još uvek se navikavam na ovo mesto i na…“

„Na mene?“

„Tako nekako.“

Primetili smo par preko puta nas. Žena je bila četveronoške na stolu za masažu dok joj je muškarac bičevao dupe. Žena je grabila čaršave dok se grčila od zadovoljnog bola. Moja tetka me je pogledala u oči i šapnula: „Čoveče, satima sam ovde a još uvek bez akcije. Baš ono mi je potrebno. Hoćeš li mi učiniti tu čast da me jebeno udariš?”

„Da te udarim? Mislio sam da si ti dominantna gospodarica.“

„Ja sam univerzalna dama. Znaš li šta to znači ovde?“

„Ne bih znao.“

Ustala je, okrenula mi leđa i pala četveronoške ispred mene. Okrenula je glavu i rekla – „Volim da dominiram ali volim i da me dominiraju.“ Pogledao sam dole , tetkino dupe se migoljilo i čekalo moj dla. Bila je tako jebeno seksi. Uska crna mini suknja podigla se tako da sam video deo njenih usana prekrivene sitnim gaćicama.

Šamaranje tetkinog dupeta.

Milovao sam je po glatkim guzovima ceo minut pre nego što sam je ošamario. Njeno dupe je divlje zavibriralo a tetka je rekla: „Jače Deki.“ Uzdisala je kao napaljena kučka dok sam nastavio da je udaram sve dok mi dlan nije bio vruć. Do tada joj se suknja skroz podigla i gledao sam njene gole guzove u tangama.

Podigla se, namestila suknju i vratila se u moje krilo. „Kada si poslednji put jebao?“

„Uff prošlo je dosta.“

„Posle raskida sa onom tvojom nisi?“

„Nisam.“

„Znaš, nikada nisam očekivala da si takav tip.“

„Šta tek ja onda da kažem za tebe. Uostalom, meni je ovo prvi put a ti deluješ kao da si deo Kluba već neko vreme.“

„Može se reći da sam pomalo i poznata ovde. Ali danas je baš spor dan. Nisam pošteno ni videla kurac.” Usta su mi se otvorila, ali reči nisu izašle. Nasmejala se: „Maca pojela jezik. Da, dobro si čuo, želim da vidim Tvoj kurac. Znam da je velik. Osećam ga ispod sebe od kako sam ti sela u krilo. A znam i da te palim. Već smo prešli granicu. Pandorina kutija je otvorena. Sada želim da vidim tvoj jebeni kurac.”

„Ovde?” rekao sam iznenađeno.

„Moj mali bratanac je stidljiv. Hajde, prati me. Imam svoju tamnicu, ipak sa ja neka gospodarica ovde.” Namignula mi je i uputila mi poljubac.

Progutao sam pljuvačku, postiđen i uzbuđen. Oklevao sam ali onda pristao. „U redu gospodarice.”

Pratio sam je do velikih tapaciranih vrata. Čim su se vrata zatvorila za nama, njene ruke su bile svuda po meni. Njene usne su me ljubile u vrat dok je stenjala u moje uho. Uhvatila me je za pantalone i povukla prema velikom stolu. Dok je podizala suknju i skidala gaćice, pogledao sam oko sebe. Polu mračno, dva velika kaveza, mnogo bičeva, bodlji, stezaljki, lisica. Kolekcija seks igračaka bila je ogromna, kao u seks šopu. gospodarica u usta

„Pokaži mi tu kurčinu i gurni mi ga u grlo!“

Bio sam prepaljen! Oslobodio sam kurac iz pantalona i odmah je pala na kolena. Koliko god to bilo pogrešno, osećaj njenih usana na meni bio je božanstven. Prstima je zadovoljavala pičku dok me je sa lakoćom primala u grlo! Znajući da je pokorna, uhvatio sam je čvrsto za kosu i žestoko joj pojebao usta.

Potrudila se da bude ekstra aljkava, ispuštala je mokre zvukove i pljuvala na moju kitu. Ošamario sam je nekoliko puta i primetio da počinje grublje da se jebe prstima. Kada sam na kratko izašao, pogledala me, pljuvačka joj se cedila niz bradu i sise. „Znam da ti treba gospodarica. Ali danas, ti budi taj.“ Ustala je, popela se na sto i raširila noge. „Treba mi gruba jebačina. Ova pička je usamljena danas… jako jebeno usamljena.“

Imala je predivnu zrelu pičku, crvenkastu i mokru iznutra, zjapila je. Bila je opasno napaljena. Nisam i dalje verovao da je to moja tetka dok sam tonuo u nju, samo vrh, i izašao. Počela je da šamara svoju pičku i da me moli da joj ga dam. Gurnuo sam ponovo, ali samo do pola. Osetio sam njenu napetost.

Malo sam se povukao i iznenadio je grubim brzim prodorom sve do jaja. Vrisnula je i stegnula me pičkom. Nogama je čvrsto zagrlila moje kukove uz sebe. Ovo je bio moj znak da je uzmem, uprljam i ispunim kurcem. Uhvatio sam je za ramena i zabio ga još jače. Ona se trgnula i glasno zacvilila od zadovoljstva. Spustila je top i umalo se nisam onesvestio njenim golim sisama. Imala je i pirsing na bradavicama. doggy gospodarica

„Štipaj ih, grizi ih!“

Snažno sam se zabijao u nju i nagnuo se da joj ujedem sisu. Volela je bol i terala me da je jače štipam i grizem. Tucali smo se nemilosrdno dok nije odlučila da nas zaustavi i da se okrene. Njena guza mi je bila pred licem i tek tada sam primetio igračku u njenom šupku. Pocepao sam joj gaćice i izvukao mali guzni čep.

„Ti si jedna nevaljala tetka.“

„Kurva Deki. Ja sam tvoja tetka kurva! Jebena gospodarica koja želi kurac! Udari me, jebi me u dupe!“

Analna gospodarica.

Njen čmar je već bio fino razrađen od igračke, zjapio je i čekao moju kitu. Ušao sam u tetkino dupe mnogo opreznije nego u pičku i odmah počeo da je udaram u depe. Moja tetka gospodarica bila je moja kurva. Uživao sam u njenom otvaranju i načinu na koji je kontrolisala analni otvor. Mogao sam da osetim svoj kurac na zidovima njene unutrašnjosti. gospodarica anal

Njene sise su odskakivale u mom ritmu. Njene živahne oči zurile su u mene otvorenih usta dok me gledala preko ramena. Bila je to intenzivna analna jebačina koja nije mogla predugo da traje. Priznajem, da je to bila neka obična gospodarica ja bih se snašao. Ali saznanje da je to moja tetka, rođena sestra mog oca – bilo je previše uzbuđujuće.

„Napuni mi pičku!” – iznenada je viknula, iskusno osećajući da sam blizu.

Izvukao sam se iz njenog dupeta i zaronio nazad u njenu pičkicu. Izdržao sam samo nekoliko sekundi pre nego sam eksplodirao u pički moje tetke. Nikada nisam bio agresivan u seksu kao te večeri. Zadrhtao sam kada sam oslobodio svoje seme.

Njeno telo je reagovalo u istovremeni orgazam dok sam je ispunjavao. Jebeno smo se dobro proveli. Na rastanku, zapalila je cigaretu i zahvalila mi se. „Jebiga, došao si ovde da te gospodarica vaspita a dobio tetku kurvu. Ali ne brini, biće prilika da ispuniš svoje mračne fantazije. I ne zaboravi – o ovome nikome!“

Kraj 1 Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 5 Prosecna ocena: 5]
(Visited 645 times, 75 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!