oktobar 18, 2024

Znatiželjne kolege i skriveni nagoni

0
kolege pušenje gej

Moja firma nas često šalje u paru da radimo sa novim klijentima, tako da sve kolege postanu veoma bliski. Tokom godina radio sam sa skoro svakim u firmi, ali moj omiljeni je uvek bio Davor. Prosto imamo toliko toga zajedničkog. Davor i ja smo bili zajedno na mnogim poslovnim putovanjima, što je ponekad značilo da delimo hotelske sobe.

Odmah da napomenem da smo i Davor i ja oženjeni muškarci u četrdesetima. Mi smo ono što bi se zvalo – tipične tate. Ali uvek sam osećao da je Davor malo radoznao i za drugu stranu. Sećam se jednom kada smo delili sobu, bilo je leto i veoma toplo. Davor je prošetao posle tuširanja sa podešenim peškirom tako da mu je kurac bio diskretno vidljiv. Bilo je nemoguće da ne zna da mogu da vidim deo njegovog penisa.

Drugi put se desilo u prepunom kafiću nakon posla, njegova ruka je nekoliko puta sletela na moje krilo. I to kao slučajno uvek na moj kurac. Iako smo bili bliske kolege nikada nismo razgovarali o tim incidentima. A onda je usledio još jedan poslovni put koji je bio veoma važan za našu firmu. Radilo se o međunarodnoj saradnji, nešto što je bilo retko ali samim tim i veoma važno. Poslati smo ja i Davor što me je veoma obradovalo.

Našli smo se na aerodromu, nakon leta smo se taksijem uputili do našeg hotela. Sve to je bilo prilično skupo tako da je moralo da se bude skromniji u samom smeštaju. Tako da smo ponovo delili hotelsku sobu. Nakon što smo se okupali, presvukli i sredili, uputili smo se dole u restoran gde su nas čekali potencijalni klijenti.

Poslovni put i znatiželjne kolege.

Te noći su se ispijala pića, i pre i posle večere, a sastanak je bio veoma uspešan. Bila je skoro ponoć kada smo konačno doteturali do naše sobe. Bacili smo se na mini-bar na još jednu rundu i počeli da se spremamo za spavanje. Dok sam pijuckao piće, Davor se presvukao u bokserice i majicu. Bili smo umorni za žurkovanje ali kao uspešne kolege tog dana želeli smo da nazdravimo još malo.

Nakon njega i ja sam otišao u kupatilo i izašao obučen na isti način. Davor je ustao kada sam se ja smestio u krevet i napravio nam oboje još jedno piće. Kada se okrenuo da mi ga preda, njegov kurac je bio vidljiv sa strana bokserica. Čak mi je okrznuo ruku kada sam prihvatio piće. Nema sumnje da mu se kurac dizao, ali sam se pravio glup i ponašao se da nisam primetio. kolege gej

Kao neko ko jednako uživa u muškom koliko i u ženskom telu, i moj kurac je proradio uprkos umoru i alkoholu. Definitivno je primetio jer su mi bokserice bile prilično uske. Ubrzo smo oboje popili piće i odlučili da je vreme za spavanje. Svetla su se ugasila i oboje smo legli na svoje strane kreveta. Moj kurac je u ovom trenutku žudeo za olakšanjem i poželeo sam da budem dovoljno hrabar da ga barem izdrkam.

Umesto toga, lagano sam se protrljao, a zatim pokušao da zaspim, usporavajući disanje. Ipak, mogao sam da osetim da je Davor budan. Polako se približavao mojoj strani. Ležao sam mirno i čekao da vidim šta će se dogoditi. Prvi kontakt je došao tako što je njegovo stopalo dodirnulo moju nogu. U početku samo blagi dodir, a zatim jači.

Očekivao sam da će ići polako, ali kada nisam reagovao na njegovo stopalo, stavio je ruku na moju butinu. Kada nisam reagovao ni na to, njegova ruka je dodirnula moj kurac. „Uhhhh,“ pomislio sam „on će mi drkati“. I tako je počelo. Njegovi prsti su pratili dužinu moje kite, nežno stiskali moja jaja, a zatim su ponovo putovali uz moj kurac i masirali glavu. Bio sam u raju, ali sam davao sve od sebe da se pravim komiran i pijan.

Njegov tvrdi penis sada je pritiskao moju sopstvenu ruku koja je ležala pored mene. Pazio sam da ne stegnem stisak ili da se povučem, pretvarajući se da spavam. Nakon nekoliko minuta njegova ruka je napustila moj kurac i otišla do svoje, drkajući mnogo bržim tempom. Za nekoliko minuta krevet se zatresao i on je očigledno svršio.

Potvrdio je to tako što je ruku prekrivenu spermom naslonio na moj kurac, ponovo me nakratko mažeći. Njegovo hrkanje je počelo brzo i glasno. Spustio sam ruku i osetio moj kurac obložen toplom spermom. Počeo sam da se mazim koristeći je kao lubrikant. Nije prošlo mnogo vremena pre nego što sam svršavao u sopstvenu ruku. Spavanje je brzo došlo.

**

Kada smo se probudili, oboje smo se ponašali kao da je sve normalno, samo kolege koji su delili krevet. Dan je bio preslikan kao pređašnji. Spremanje sastanka, sređivanje, nalaženje sa klijentima, uspešno dogovaranje, dobra klopa i piće. Kada smo se oko 23h vratili u sobu primetio sam da se počeo da se skida za tuširanje. Razlika je bila što to nije radio u kupatilu nego preda mnom! Potpuno go je uzeo čiste stvari i uputio se u kupatilo.

Ležao je opušten i go.

Kada sam se posle njega i ja okupao, ležao je na boku go! Ležali smo na krevetu, ja nisam postavljao pitanja oko njegove golotinje. A i zašto bih? Imao sam divan pogled na njegov polu tvrd debeo penis. Sjaj televizora pružao je puno svetla i mogao sam da vidim kako mu se kurac ponovo stvrdnjava. Odjednom je bez ikakvog razloga počeo da mazi svoju kitu.

Kurac mi se ubrzano dizao pa sam se okrenuo na stranu. Odlučio sam da glumim spavanje i da vidim šta će se desit. Opustio sam se, zatvorio oči i usporio disanje. Za manje od 5 minuta njegova ruka je bila na meni. Znao sam da ovaj put moram da reagujem, iako smo kolege i prijatelji. Iako sam sve mogao da userem – morao sam. Odlučio sam da budem hrabar i krenuo sam rukom iz sebe da njega dodirnem.

Mazili smo se nekoliko minuta dok se on nije spustio niže i potpuno me zbunio. Osetio sam njegov dah na sebi. Drhtao sam od uzbuđenja. Uzeo je moj kurac prosečne veličine u usta i preneo svoj jezik preko mene. Zatim su se njegove ruke priključile i mazile mi butine i jaja dok me je dublje smeštao u grlo. On nije bio iskusan ali je sve nadomestio dubokom perverznom željom. kolege pušenje gej

Nisam bio siguran koliko ću izdržati a sve se pogoršalo kada je njegov prst krenuo među moje guzove. Očigledno je moju nereakciju shvatio kao pristanak jer je nakon što je podmazao prst pljuvačkom polako gurnuo u mene i istovremeno me snažno usisao. Dvoje muških kolega u seksualnom zahvatu – prizor koji je bio neprocenjiv.

Bilo je kao da je bomba eksplodirala. Moj kurac je slao mlazove sperme u njegova usta dok mi se šupak grčio oko njegovog prsta. Osećao sam se kao da nikada neću prestati da svršavam. Dolazio sam sebi neko vreme, nesvestan njegovog pomeranja. Tada sam osetio njegov kurac koji mi je očešao obraz. Pustio sam ga da mi okrene glavu i otvorio sam usta.

Nažalost, on nije bio spreman na ovo. Čim ga je moj jezik dodirnuo on je eruptirao, pucajući vrućim mlazom direktno niz moje grlo. Stavio sam ruke oko njegovog dupeta i držao ga na mestu dok sam gutao kremastu tečnost. Čak i kad je postao potrošen i mekan, držao sam ga u ustima. Kada sam ga konačno pustio, pao je pored mene i dahtali smo.

**

Pijenje pred spavanje neretko bi uzbudilo moju bešiku tokom noći. Probudio sam se oko 3 ujutru da bih piškio. Kada sam se vratio u sobu, Davor je bio na leđima i glasno hrkao, potpuno otkriven. Do sada sam mu uvek dozvoljavao da preuzme vođstvo. Odlučio sam da to promenim. Smestio sam se između njegovih nogu. uzeo ga u usta, rukom hvatao jaja, a drugom klizio do šupka.

Verovatno je bio budan, ali naša igra je bila da glumimo spavanje i on je nastavio da je igra. Počeo sam polako i tiho da ga radim ustima, držeći prst u njemu. A onda sam ubrzao. Zabadao sam prst u njega sa ustima na njegovom sada potpuno tvrdom kurcu. Mogao sam da osetim kako mu se orgazam gradi u načinu na koji se njegovo dupe stezalo oko mog prsta.

Napaljene kolege željni strasti.

Ali on je iznenada promenio pravila igre i promenio položaj. Okrenuo se na bok i potpuno mi predstavio svoje dupe. Odmah sam protrljao glavu svog kurca o njegov anus. Nisam mogao da vidim da li su mu oči otvorene, ali sam osećao kako opušta i steže dupe. Ipak, bilo je previše suvo da bih ušao dublje. Tada sam ga zgrabio za kurac i drkao snažno dok nije napunio moju ruku vrelom spermom.

Osmah sam ruku prebacio preko svoje kite i njegovog šupka. Bio je podmazan spermom i sada je bilo lakše za penetraciju. Znao sam da želi moj kurac i odlučio sam da ubrzam proces. Čvrsto sam ga pritisnuo u krevet i grubo mu nabio kurac u očigledno nevino dupe. Njegove usne su se otvorile zajedno sa očima. Nismo više bile profesionalne kolege, postali smo jebeni ljubavnici. kolege anal gej

Prste mokre od sperme gurnuo sam mu u usta, jebao sam ga u dupe jako i brzo. Imao je savršenu usku guzicu za jebanje i nije bilo smisla da odugovlačim. Znao sam kratko će trajati ali sam želeo da ga izjebem snažno i žestoko. Kada sam osetio da mi se orgazam razvija, gurnuo sam se što sam dublje mogao.

Kada sam počeo da svršavam, njegovo dupe je pulsiralo uz mene kao ženska vagina. Zadržao sam se dok god sam svršavao. Kada sam se izvukao, on je ponovo pokazao svoju perverznu stranu. Iako sam ga jebao u čmar, on je okružio usnama moj kurac i sisao ga kao sladoled. Kada se sve završilo ponovo sam otišao da se istuširam.

Kada sam se vratio svetla su bila ugašena, moj kolega je spavao sa osmehom, ulepljen od sperme i izjeban. Nikada niko od nas nije pomenuo te događaje. Sjajno smo odradili poslove, sklopili aranžmane i vratili se nazad kao da se ništa nije dogodilo. Za sve oko nas bili smo dobre kolege, profesionalni do koske. Ali duboko u nama jedva smo čekali novi poslovni put.

Kraj.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 5]
(Visited 157 times, 3 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!