oktobar 4, 2024

Očaran sestrinim mlečnim grudima 2/2

0
mlečnim grudima jahanje

Sedeo je u stolici i zurio u tamnu površinu kompjuterskog monitora dok mu se um vraćao mlečnim grudima njegove sestre. Ukus njenog mleka u ustima, osećaj debelih bradavica dok je pio njeno slatko mleko. Potom osećaj njene ruke na njegovom kurcu dok ga je drkala do orgazma… sve to snažno se zadržalo u njegovoj svesti. Bio je to najstrašniji i najerotičniji događaj u njegovom životu.

Svi su znali za definiciju incesta, bili su svesni da je to pogrešno. Ali kada ga je pitala da li želi da proba njeno mleko, Stefanovo srce se ubrzalo. Da bi okusio njeno mleko morao je da sisa iz njenih grudi i to je bilo ostvarenje sna. Iako to možda nije isto kao da vodite ljubav, to je bilo čisto seksualno iskustvo.

Uživao je u mlečnimm grudima svoje sestre, čin sisanja njenih debelih lepih bradavica bilo je van telesno iskustvo. Čuti njeno stenjanje dok je sisao, uzbuđeno disanje, poslalo je signal da uživa u osećaju njegovih usana na ukusnim bradavicama. Kada je zavukla ruku u njegove bokserice i omotala prste oko njegovog tvrdog penisa, Stefan je izludeo. Čuti svoju sestru kako mu prljavo priča, ohrabruje ga da svršava, bilo je više nego što je mogao da podnese.

Stefan se uvukao pod jorgan, skinuo bokserice i jednom rukom uhvatio kitu. Ponovo je bio tvrd dok su mu um preplavile slike onoga što je podelio sa sestrom. U mislima je video njene grudi, osetio njene bradavice među svojim usnama. Prisetio se slatkog ukusa mleka na svom jeziku, i osetio divan meki dodir njene ruke na sebi.

Nije prošlo mnogo vremena pre nego što je ponovo svršio, dopustivši mlazovima sperme da slete na njegov stomak i grudi. Dok je ležao dahćući, tinejdžer se pitao da li će ikada ponovo uživati u svojoj sestri.

**

Sledećih nekoliko dana su bili pakao za Natašu. Ona je pokušavala da se pomiri sa onim što se dogodilo između nje i Stefana. Nije mogla a da se ne oseća da je nekako prljava. Niko – ni njeni roditelji, profesori ili prijatelji nikada ne bi mogli da razumeju ili prihvate njena osećanja. Stefan ju je izluđivao. Tokom narednih nekoliko dana, samo njegovo prisustvo izazivalo je trnce u njenom telu.

Sanjao je o sestrinim mlečnim grudima.

Kada bi videla svog brata – za stolom ili na kauču kako gleda televiziju ili kako hoda niz hodnik do kupatila – osetila je uznemirujuće drhtanje u stomaku. Videla ga je – zaista ga je videla kao nešto više od svog mlađeg brata. Nataša je Stefana videla kao zgodnog, lepog mladića koji iskreno žudi za njenim mlečnim grudima. Bacala bi pogled na njegovu muževna muškost svaki put kada bi bili u istoj prostoriji. mlečnim grudima masturbira

U krevetu noću, Nataša je ležala budna sećajući se zajedničkog kontakta koji brat i sestra ne bi smeli da rade zajedno. I, uprkos svojim negodovanjem, mlada žena bi uvek gurnula ruku u svoje gaćice. Masturbirala bi snažno dok joj se slike živopisno vrte u glavi. Svaki put kada je trljala klitoris do zadovoljavajućeg, zamornog vrhunca, ona bi maštala o bratu.

**

Jendog petka uveče, Nataša je ostavila Eminu sa svojom majkom i otišla u tržni centar sa nekoliko prijateljica. Želela je da kupi odeću za svoju ćerku i bilo je savršeno vreme da pobegne na nekoliko sati od kuće. Dvadeset minuta po dolasku u tržni centar Nataša je ugledala Stefana kako sedi sam za stolom u restoranu. Naglo, bez upozorenja, osetila je leptiriće u stomaku.

Osetila je komešanje u mlečnim grudima dok je hodala sa svojim prijateljima. U majici tamne boje – nije nosila grudnjak – osetila je da joj se bradavice stvrdnjavaju. Njena pica je postajala mokra i pretila je da potopi međunožje crnih tangi koje je nosila ispod uskih farmerki. Bio je lep i seksi dok je sedeo za stolom i pio sok.

Njegova tamna kosa, iste nijanse kao i njeni pramenovi, bila je malo razbarušena, dajući mu divlji, opasan izgled. Nije bio svestan da Nataša zuri u njega dok su njeni prijatelji prolazili kroz promociju novih parfea. Kakvu je to iznenadnu kontrolu imao njen brat nad njom? Zašto se ponašala kao klinka ada ugleda poznatog fudbalera? Ovo je bio njen brat, za ime Boga!

Nataša je rekla prijateljima da će ih stići za nekoliko minuta i čim su se udaljili, Nataša je ponovo skrenula pažnju na Stefana. Gledala je kako gura kraj slamke za piće među usne, i Nataša je tiho zastenjala. Iz nekog razloga nevini pokret ju je podsetio na to kako su izgledale njegove usne sa njenim bradavicama. Puls joj je ubrzao, a noge su joj bile slabe dok je prilazila stolu. Znala je šta želi da uradi iako je razumela da je to strašno pogrešno.

Znala je šta želi!

„Nataša?“ Zaprepašteni izraz na njegovom licu kada ga je uhvatila za ruku i odvela do izlaznih vrata. Pošto nije bilo drugih automobila parkiranih u blizini njenog džipa, povela ga je pravo u njega. Nataša nije mogla da čeka da dođu kući. Brzo je podivljala od sveobuhvatne želje za bratom.

„Skini se”, rekla mu je kada su se našli u zadnjem delu džipa. mlečnim grudima jahanje

Nataša je brzo skinula odeću a Stefan je tiho zastenjao dok je zurio u njeno nago telo. Nije mu trebalo dugo da se i sam skine. U glavi mu je nakratko proletela spoznaja da bi on i sestra mogli da budu uhvaćeni. Nataša je sklonila pramen tamne kose sa lica i opkolila bratove noge. Uzela je njegov tvrdi penis u jednu ruku i protrljala glavić između njenih klizavih mokrih usana.

„Šta se… upravo… dešava?“ – zbunjeno je drhtao mladi brat.

Glasno je zastenjala kad je polako sela i nabila svoju pičku na bratov penis.

„Ovo nije ispravno”, rekla je lagano odmahnuvši glavom. „Ali, ne mogu da se kontrolišem. Treba mi kurac. Treba mi tvoj kurac braco.” – jecala i poskakivala mlečnim grudima koje je Stefan ubrzo uhvatio.

„Mi smo brat i sestra”, rekla je tiho. „Ovo je incest i znaš da je pogrešno.”

„Baš me briga“, rekao je mrzovoljno. „Obožavam te seko… tvoje telo.. tvoje sise i tvoje mleko.”

Nataša se nasmešila svom bratu. „Da li ti se dopalo moje mleko?”

„Uhhhh…!” Stefan je izazvao njen mali vrisak zadovoljstva kada je počeo da se hrani njenom tvrdom, osetljivom bradavicom. Držala je njegovu glavu rukama dok ga je hranila mlečnim grudima. Nije mogla da veruje u osećanja koja su prodrla kroz njeno mršavo telo dok je jahala bratov tvrdi kurac. Ona je poludela od želje! Sada se sve više podizala i sve jače se nabadala na njegovu mladu kurčinu.

„Sviđa ti se moja pička dušo?” upitala je glasom punim požude. „Da li ti se sviđa tvoja sestrica… da li voliš kako te tucam?” Stefan je dahtao. „Od onog dana svako veče drkam pičkicu na tebe.”

Stefan je podigao lice sa sestrinih bradavica i osmehnuo se. „Ne možeš da veruješ koliko puta sam izdrkao kurac od onog dana.“

Stefanov jezik je ušao između Natašinih usana i ona je glasno zastenjala kad su počeli da se ljube. Njegove ruke mazile su joj sise, povlačile i štipale njene debele, tvrde bradavice dok je brzim, kružnim pokretima jahala njegov kurac. „Razvali mi pičku braco! Pokaži mi kako jebeš!” dahtala je od usijanog uzbuđenja.

Jebanje i dojenje mlečnim grudima.

On ju je tada spustio na leđa i našao se na njoj. Izvukao je kurac iz njene usijane pičke i lupkao njime po njenom tvrdom klitorisu. Mleko je bilo svuda po mlečnim grudima njegove sestre i to ga je izludelo. Nabio je kurac duboko i oštro i počeo da je tuca kao pravi ljubavnik. mlečnim grudima incest

„Pij moje mleko dok me jebeš!“ – zahtevala je, pa se on spustio na nju i počeo da sisa. Stefan je energično uživao u njenim mlečnim grudima i uskoj toploj pičkici. „Jebote, obožavam tvoj kurac!!” Nataša je vrištala.

Njegove usne i zubi na njenim osetljivim bradavicama bili su tako dobri! Stefan je konzumirao slatko mleko i svakim prodorom sve grublje ulazio u sestrin ljubavni kanal. „Mislim da ne mogu još dugo da izdržim Nataša,“ Stefan je iznenada zastenjao. „Moram da svršim!” Nataša ga je tada pogledala u oči, ništa osim požude se nije moglo videti u njima.

„Svrši u mene! Napuni mi pičku svojom vrućom spermom!”

Nataša je videla kako se Stefanovo lice iznenada izobličilo. Tada je zatvorio oči i osetila je kako njegovo vrelo seme ispunjava njenu pičku! Zajedno, brat i sestra su se držali jedno uz drugo dok su doživljavali orgazme. Slatki osećaj njene pice koja se steže i otpušta, žestoko hvatajući njegov penis, oduzimao je dah.

Nataša i Stefan se nisu pomerali nekoliko dugih minuta nakon što su njihovi orgazami konačno prestali. Držali su se jedno za drugo u nežnom zagrljaju, a tela su im još uvek bila spojena u pozi staroj koliko i čovečanstvo. Nataša nije bila sigurna kako će ova nova veza funkcionisati, ali je shvatila da želi više od njega. Ispravno ili pogrešno, želela je Stefana koliko i on nju, i dođavola sa mišljenjem drugih ljudi.

Kraj.

1. Deo je OVDE!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 6 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 978 times, 127 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!