septembar 19, 2024

Trudnica u nepoznatom gradu 2/2

0
Trudnica jebanje

Ova zavodna Trudnica držala je moju ruku na svom stomaku i lagano uzdisala. „Volim kada mi maze i masiraju stomak, to je tako umirujuće“, rekla je zadovoljno i zatvorenih očiju u blaženome stanju. Činilo se da oboje zaista uživamo u dodirima pored jezera. Izgubili smo pojam o vremenu pored jezera i šume. Atmosfera je bila tiha osim vetra koji je povremeno šuštao lišćem i životinja koje su proizvodile svoj uobičajeni hor.

Ustali smo samo zato što su nam utrnule noge. Čak smo se držali za ruke dok smo se vraćali do kolibe. Podelili smo jeftinu smrznutu picu za večeru i odlučili smo da iskoristimo predivan kamin i zapalimo vatru. Sunce je uveliko zalazilo, sedeo sam pored Anje koja je uzela moju ruku u svoju i čvrsto je držala.

„Prelepo je. Ovde je zaista lepo”, rekla je tiho.

„Stvarno jeste, zar ne? Ne mogu da verujem da sam trebao da budem sam ovde. Nisam mogao ni da sanjam da će slatka Trudnica da me dočeka i ovoliko oduševi.”

Ona se nasmejala. „Mi smo nepredvidive dve duše. Ipak, sa punom ozbiljnošću, zaista sam ti zahvalna. Same trudne devojke ne dobijaju mnogo pozitivne pažnje. A ti si bio izuzetno ljubazan i pun razumevanja. Zaista ne mogu da ti opišem koliko to cenim.”

„Kad već govorimo o pozitivnoj pažnji, pretpostavljam da si u početku trudnoće i dalje uživala u slobodi?“

Iskrena slatka Trudnica.

„Nisam izlazila ni sa kim od kada je stomak počeo da se prikazuje. Retki su tipovi koji su fetišisti za trudnice. Što… izvini ali, stekla sam utisak da bi se ti mogao identifikovati kao jedan od njih. Naravno, ne govorim to da bih te uvredila, naprotiv. Zaista si sladak i izuzetno poštuješ moju trudnoću. Možda bi čak ‘poštovanje’ mogla biti blaga reč.”

„U pravu si za mene. Mislim da za mene to nije samo fetiš, već i fascinacija. Kao, možeš da skineš sva moja seksualna osećanja iz toga, a ja i dalje želim da uživam sa trudnom ženom. Ma voleo bih da znam ceo njen dan, kroz šta ona prolazi. Za mene je to najzanimljivija stvar na svetu. Trudnica je za mene…“

Nagnula se prema meni, prekinuvši me. „Šta te tačno uzbuđuje u tome?”

„Uzbuđuje me sve. U redu, to je preterivanje, ali to je malo preterivanje. Što se tiče stomaka, to je najženstvenija stvar na svetu, ali veliki deo svega je kad počne da raste! Takođe, seksualna ideja da trudna žena ima neosporan dokaz da je imala seks, to je dosta napaljivo! To je pokazatelj i njenog zdravlja.“ – nabrajao sam neumorno.

Anja se smejala. „Izvini.. Ne smejem se tebi, samo… toliko si oduševljen time da poboljšavaš moje mišljenje o mom stanju u realnom vremenu. Mislim… hormoni su tu jako važni. Ne mogu da verujem da ti ovo govorim, ali uprkos tome što nisam imala seks od kad sam ostala trudna, imam više orgazama u poslednjih skoro 8 meseci nego u bilo kom drugom periodu u životu.”

Rumena Trudnica je tada malo spustila ton glasa i rekla: „Stalno sam u kupatilu i trljam je. A onda legnem u krevet i ponovo želim da drkam.” Pokrila je usta. „O moj Bože, ne bi trebalo da pričam ovo sranje, tako mi je žao. Znaš, već je prilično kasno, mislim da ću otići u krevet…”

„Čekaj, čekaj“, pokušao sam da je usporim.

„Ne, izvini, sada mi je stvarno neprijatno. Laku noć Miloše.”

Nakon što je otišla, ostao sam pored vatre dok se nije ugasila, sve vreme razmišljajući o našim razgovorima. Oboje smo otkrili mnogo toga, ali očigledno sam ja smatrao da je to oslobađajuće i okrepljujuće. Bilo mi je žao zbog Anje i stvarno sam se nadao da neće biti stidljiva ujutru.

**

Anja je, kao i obično, bila za kuhinjskim stolom kada sam ustao iz kreveta. Nisam uspeo ni da joj poželim dobro jutro jer je ustala i prišla mi: „Tako mi je žao zbog sinoć! Celu noć sam razmišljala o tome i definitivno sam loše reagovala. Bio si u pravu, nije trebalo da me osramoti ta moja priča, to je prirodno i normalno. Istina, dosta si hrabriji od mene u otkrivanju stvari, ali mislim da i ja to mogu. Ukratko – izvinjavam se.“

„Nemaš zašto da se izvinjavaš“, odgovorio sam. „Razumem te i sve je u najboljem redu. Ali da ne gubimo vreme, još kratko smo ovde – šta želiš da radimo?“ Trudnica bikini

„Uffff… Stvarno bih mogla da odem na još jedno kupanje. Imam kupaći kostim za koji mislim da bi mogao da ceniš… Hajde, ti idi i čekaj me na bazenu.“ Ustala je i ušla u svoju sobu. Veoma, veoma uzbudljivo sam se osećao dok sam se i sam presvlačio u kupaći šorts.

Nestrpljivo sam se brčkao u plitkom delu bazena kada se pojavila. Bikini je bio dvodelni i jedva je sadržavao njene obilne, grudi i guzu i nije mogla da pokrije ni centimetar njenog besprekornog oplođenog stomaka. Ova Trudnica je oduzimala dah! Stomak je zauzeo sav raspoloživi prostor između prsa i međunožja.

Izgledala je prelepo u bikiniju.

Polako se spustila stepenicama dole u plitki kraj, a zatim je polako plivala ka dubokom kraju. Krenuo sam ka njoj do dubine gde bismo oboje mogli udobno da stojimo. Nisam mogao lako da razaznam njeno telo kroz efekte prelamanja vode, ali sam mogao da vidim da je hvatala svoj stomak obema rukama.

„Beba se baš puno kreće od jutros. Nije uvek sjajan osećaj u meni, ali je super kul kada dodirnem spolja. Hajde, dotakni me.” Ne čekajući moj odgovor, prešla je ostatak puta do mene i odmah stavila moje ruke na stomak. Beba je zaista bila aktivna, ispoljavajući iznenađujuću snagu u sebi. Drhtao sam sa strahopoštovanjem prema životu u njoj. Bila mi je čast prisustvovati tome.

Pokret je prestao nakon 30-ak sekundi, Anja je otpustila uzdah olakšanja kada je bol prestao. „Neverovatan osećaj“, rekao sam joj i nastavio da je mazim po stomaku. Osmehnula mi se, gledajući u srećno ošamućeni izraz mog lica dok sam svojim zauzetim rukama hvatao njenu veličanstvenu oplođenu lepotu.

Videvši kako me gleda, zadržao sam kontakt očima i uzvratio osmeh. „Hajde da probamo nešto“, rekao sam, pomerajući glavu ka njenoj, dok je ona isto činila prema mojoj. Počeli smo da se ljubimo, njen stomak čvrsto pritisnut u moj stomak i međunožje (nesumnjivo je mogla da oseti erekciju koju sam odmah dobio).

Možda sam ja inicirao taj čin, ali i dalje sam jedva mogao da verujem da se to zaista dešava. Ruke su mi lutale dok je slatka Trudnica jecala u moja usta. Jednom rukom sam obuhvatio njeno lepo punačko dupe, a druga se naslonila na njene teške, nabrekle grudi. Svaki deo nje se osećao potpuno neverovatno: trudnoća joj je učinila nekoliko neverovatnih usluga, posebno imajući u vidu ono što je izgledalo kao mala figura pre trudnoće. Trudnica jebanje

Prekinula je poljubac posle dva ili tri minuta samo da bi mi rekla: „Oseti koliko sam mokra.“

Spustio sam ruku ispod stomaka i u njen donji deo bikinija, pravo niz njenu šumu stidnih dlaka da osetim njenu vulvu i uvučem dva prsta u nju. Bila je u pravu u proceni svojih genitalija: bila je jebeno mokra. Njeni jauci su se provlačili uprkos njenim zauzetim ustima. Ne trudeći se da pita (kao da bih je uskratio), gurnula je ruku u moj kupaći šorts i zgrabila potpuno očvrsnuti kurac.

Bili smo sami na bazenu, iako je to bilo javno mesto, znali smo da nema nikoga i ona je skinula gornji deo bikinija. Njeno međunožje je bilo obraslo tamnim stidnim dlačicama u bazenu kada sam joj odvezao donji deo. Areole su bile ogromne i tamne, bradavice dugačke i tvrde. Sve je izgledalo fenomenalno. Konačno sam uspeo da odbacim sopstveni kupaći kostim nakon što sam je vizuelno upijao.

Nije gubila vreme postavljajući se u moje naručje i obujmivši noge oko mog struka. Pokazujući izuzetnu snagu i kontrolu ravnoteže, spuštala se sve dok glava mog kurca nije bila u njoj. Držao sam je lako u rukama jer su nam tela većim delom bila u vodi i polako sam je pomerao gore-dole. Stezala je pičkom moj kurac i stenjala u moja otvorena usta.

Bila je tako jebeno topla po celom telu ali vrelina njene unutrašnje vagine bila je neopisiva. Podigao sam je snažno i izneo preko stepenica na ležaljku i peškir pored bazena. Spustio sam je na leđa i razdvojio joj pičku prstima. Delovala je uplašeno dok je gledala kako moj topao jezik kreće ka njenoj pički.

Otvorila se kao cvetić za moj uporan jezik i zajecala kada sam krenuo da je jebem njime. Držala me je za kosu i pomerala polako svoje veliko telo, trljajući vaginu preko mog lica. Ova Trudnica je zaista bila napaljena i svršila je posle samo par minuta moje oralne magije. Podigao sam se i poljubio je a ona je zajecala osetivši sebe na mojim usnama. Trudnica lizanje

„Slobodno me napuni. Barem ne postoji rizik od trudnoće.“ – nasmejala se.

Seksi Trudnica i deljenje sperme.

Vratio sam kurac u nju i dugo je ljubio dok smo vodili ljubav pored bazena. Gnječio sam njene dojke koje su ispuštale sitne mlazove mleka, bile su zrele i čekale su da beba dođe na svet. Pogledao sam je u oči i malo pojačao tempo. Prijalo joj je, osetio sam to u njenim pokretima i načinom na koji je svršila na moj kurac.

Izdržao sam još nekoliko minuta pre nego što sam počeo da svršavam u već oplođenu pičku. Moja prijateljica i sada ljubavnica Trudnica uživala je u osećaju vreline i ispunjenosti. „Oduvek sam imala želju da me neko napuni… a onda poliže.“ Gledao sam je začuđeno. „Šta je bilo? Nisi valjda mislio da si jedini perverznjak ovde?“

Nikada nisam uradio tako nešto, nikada nisam probao spermu, ali sam želeo da je zadovoljim na svaki način. Ušao sam jezikom i skupio dosta svoje sperme koju sam potom iz svojih preneo u njena usta. Taj poljubac je bio nešto najvrelije na svetu, i danas pamtim taj perverzan ukus.

**

Naše sobe su bile ispražnjene oko podneva, naše torbe spakovane i postavljene na ulazna vrata. Usledio je rastanak. Zagrlili smo se; Uživao sam u osećaju njenog stomaka čvrsto pritisnuog u moje telo. Naša odvojena kola su bila natovarena, razmenili smo poslednji poljubac i krenuli ka našim odvojenim životima. Shvatio sam na pola puta do kuće da nikad nisam ni saznao Anjino prezime. Bio je to odmor i ništa više, ali bilo je to paklenih nekoliko dana. Sa zadovoljstvom ću masturbirati na ta sećanja u godinama koje dolaze.

Kraj.

Klikni OVDE za 1. Deo.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
(Visited 67 times, 67 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!