septembar 19, 2024
tajna shemale

Život može biti nepredvidljiv na više načina, svakog od nas krasi neka tajna koju niko ne zna. U braku sam već 4 godine. Život je izgledao uobičajeno i zaista je sve išlo u odličnom smeru. Mi smo srećni u braku, to mogu da potpišem. Imali sam lep dom, odličan posao i aktivan seksualni život.

Moja žena Nikolina je bila savršena žena. Prelepa, sa glatkom smeđom kosom i oblinama za kojima se svi okreću! Njene grudi proporcionalne sa telom, guza malo izbačena a glas kao slatki kolibri. Ona bi zadovoljila sve moje potrebe. Pored toga bila je idealna domaćica. Napustila je posao kako bi podizala porodicu i čuvala domaćinstvo.

Možda sada mislite – pa čemu onda ova priča, čemu sve ovo? Ali kada se neki crv sumnje duboko kopa, tada čak kreće i paranoja. Pa, da bi lakše razumeli, u priču ulazi dotična Danijela. Ona je bila instruktorka joge moje žene. Visoka i mršava brineta koja bi verovatno delovala muškobanjasto za većinu muškaraca zbog svog tankog atletskog tela i kratke frizure. Obline na njenom telu su bile nepostojeće. tajna insturktorka

Ona je bila jedna od onih osoba koje mi se na prvu uopšte nije dopala. Žena za koju odmah znate da je neka velika tajna skrivena u njoj. Zajednička prijateljica ju je toplo preporučila mojoj ženi. U početku su te lekcije bile redovne uobičajene vežbe. Ali onda je došao veliki događaj koji je moje sumnje pokrenuo i ubrzao. Stvari su zaista počele da se menjaju od tog dana.

Bio je to običan sunčani petak popodne. Došao sam kući rano i rešavao neke papire u svojoj sobi/kancelariji. Mislio sam da je najbolje da ne uznemiravam svoju ženu tokom njenog vežbanja. Ožedneo sam, pa sam krenuo prema kuhinji da napravim piće. Na svom putu nisam mogao a da ne čujem prilično zanimljiv razgovor. Čuo sam Nikolinu kako se žali da je vrat i rame ubijaju od poslednjeg treninga.

„Ma samo ti je potrebna jedna mala masaža i bićeš kao nova. Ti znaš da sam ja sertifikovani fizio. Stalno pomažem klijentima kod takvih bolova u mišićima. Dozvoli mi”, rekla je Danijela. Bez oklevanja počela je da masira ramena mojoj ženi dok je stajala iza nje. Po izrazu lica moje supruge videlo se da joj prija. Zaslužila je to. Naporno se trudila da bude najbolja žena na svetu pa pretpostavljam ovo je bila njena nagrada.

Moja supruga – tajna – i Danijela.

Ali čudan trenutak dogodio se nekoliko sekundi kasnije kada je Danijela svojim rukama dostigla područje tik iznad grudi. Nikolina je zatvorila oči i u zadovoljstvu ispustila je tihi jauk. Dve žene su primetile da sam u blizini i iznenada su se zaustavile i pretvarale se da je sve normalno. Ušao sam u sobu ne menjajući izraz lica.

„Izvinite, nisam želeo da vas prekidam.Pravim sebi lagano piće, hoćete i vi nešto?“ Odmahnule su glavom pa sam se udaljio. tajna u njihovim očima bila je prisutna, u to sam uveren.

Međutim, ovo nije bio jedini događaj vredan pomene. Žurke u našem velikom dvorištu uz roštilj i piće nisu bile retkost. Okupljali smo prijatelje i bliske članove porodice, družili se i uživali. Na kraju žurke, ja sam se bacio na raspremanje dok su Danijela i Nikolina sedele blizu bazena na ležaljci. Bio sam prilično udaljen i gledao kroz mali prozor iz lošeg ugla. Ali mogao sam da se zakunem da je Danijelina ruka bila ispod haljine moje supruge!

Pored udaljenosti i nedovoljne svetlosti, nisam imao ni naočare tako da nisam mogao biti 100% siguran. Dok sam im se približavao, video sam kako se Danijelina ruka vraća u njeno krilo. Njih dve su me normalno pogledale bez trunke straha. Ovi događaji su se igravali u mojim mislima i naveli su me na očajničke mere. Morao sam da saznam istinu. Da li postoji neka tajna ili sam sve umislio?!

Uradio sam nešto nemoralno i nezamislivo… nisam ponosan na to… ali morao sam! Postavio sam male skrivene kamere i mikrofone u određenim delovima kuće. Sumnja u meni je morala da se razreši. Konačno je stigao petak, tog dana sam otišao normalno na posao i odlučio da dođem kući malo kasnije. Želeo sam na miru da proverim snimke.

Stigao sam kući u 23 sata. Moja žena je čvrsto spavala i ostavila je poruku da je večera u frižideru. Savršeno, pomislio sam u sebi. Ušao sam u svoju radnu sobu i zaključao vrata. Srce mi je ubrzano kucalo kada sam uključio kompjuter i počeo da prolazim kroz snimke. Dan je izgledao sporo i normalno do 17 časova.

Počele su strastveno ljubljenje.

Tada se pojavila famozna Danijela. Srce mi je preskočilo kada sam video šta je usledilo. To je bila ta čuvana tajna koje sam se plašio! Nikolina je skočila na Danijelu koja ju je sa lakoćom podigla u naručje. Njih dve su se dugo ljubile. Osetio sam kako mi se srce slama… a kurac raste i preti da pocepa moje bokserice! tajna kiss

Danijela je grubo prikovala za zid moju divnu suprugu. Činilo se da Nikolina uživa u toj dominaciji i grubosti. Usledio je razgovor koji mikrofoni nisu dovoljno jako uhvatili pa sam morao da priključim slušalice. Želeo sam da tajna bude do kraja jasna i razotkrivena! „Dušo, tako sam jebeno napaljena cele nedelje!! Jesi li sigurna da će onaj tvoj biti na poslu do kasno? Želim da te jebem dugo i snažno dok ne budeš mogla da hodaš!”

„Ne moraš da brineš, ne očekujem ga u narednih pet sati. Potrebno mi je da me razvališ od kurca!“

Danijela je oslobodila predivne grudi moje žene. Mazila ih je i igrala se sa njima sa velikim divljenjem i ljubavlju. Ali onda je ponovo postala gruba, snažno ih štipala i ujedala… čuo sam Nikolinu kako stenje od zadovoljstva i bola. Ne pamtim da je ikada tako cvilila kada se tucala sa mnom.

Moj penis je sada bio tako tvrd da sam ga oslobodio iz odeće i zgrabio u šaku. Nekoliko minuta je grickala prelepe grudi moje žene, lizala ih i obožavala. Najomiljeniji deo tela moje žene je uživao u ovoj kurvi, a najgore je što joj je moja žena to dozvolila. Nikoline sise su postale crvene zbog stalnog sisanja, štipanja i šamaranja.

Čim je moja supruga ostala gola, Danijela je kleknula i zarila lice u njenu pičku. Tada mi je delovalo na snimku da se među nogama njene instruktorke joge nalazila velika izbočina. Nikolina je molila Danijelu da ne prestaje. Na moj užas, instruktorka je spustila svoju trenerku i ugledao sam ogroman debeli kurac!! Još jedna tajna dobro skrivana.

Teško je bilo proceniti na snimku ali imala je možda čak i dublo veći kurac od mene! Odjednom sam se osetio nesigurnim i malim. Danijela je sela i pozvala moju suprugu u svoje krilo. Glumeći uplašenu stidljivicu, moja žena se nećkala i tada je dobila snažan šamar! Kakve prljave perverzne igre igraju ove dve žene!? I ko je bila moja supruga… da li sam je ja uopšte poznavao? Da li je ovo jedina njena tajna ili?

Transica je naterala moju nekada ženu anđela da se popne na njen falus. Bio je preveliki, Nikolina nije mogla sve da primi u svoju pičku. Barem je tako delovalo na početku jer posle par minuta počela je da jaše tu debelu kurčinu. „Kurvo jedna… želim da te razvalim u vašem bračnom krevetu! Drkala sam kurac danima zamišljajući kako te jebem tamo gde te on tuca sa onim svojim malim kurčićem!”

Ova ženina tajna me je slomila.

Srce mi se steglo kad sam to čuo, iako sam kurac drkao sve jače i brže. Danijela je odnela moju ženu u našu spavaću sobu i položila je na sve četiri. Jela je njeno dupe od pozadi i šamarala njene sočne guzove. Nije bilo milosti, svom snagom je zabila svoju kitu u pičkicu moje supruge. Nikolina je vikala, ali Danijela je odbila da stane. tajna shemale

Guranje je postajalo sve brže i jače i sve što sam mogao da čujem je Nikolinu kako vrišti! „Jebi me jače! Učini me svojom!! Razvali mi pičku tom debelom jebenom kurčinom!“

Mogao sam da vidim telesnu požudu u očima obe žene. A onda sam uhvatio Danijelin pogled. Gledala je pravo u jednu od mojih skrivenih kamera! Polako se sagnula napred dok je jebala moju ženu psećim stilom. Danijela je sada gledala pravo u kameru i slala mi poruku! Znala je da me je slomila i pokazivala je svoju pobedu. Gledala me je dok je punila nezaštićenu pičku moje žene!

Istog momenta ja sam ejakulirao sa suzama u očima. Osećao sam se slomljeno i divlje napaljeno u isto vreme. Ali… znao sam tog trenutka da se više ništa ne pitam. To je bilo to, saznao sam koja je to tajna i prihvatio sam svoj poraz. Ponižen, ja sam pao na pod, plakao sam i jecao… i osećao kako mi se kurac ponovo diže.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
(Visited 377 times, 11 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!