oktobar 18, 2024

Učinila je matorca Srećnim

0
pušenje matorcu

Prošle su godine otkako je bio intiman sa ženom, a sada ga je ova žena, potpuni stranac, vodila do svog automobila na parkingu knjižare. Pričali su skoro tri sata uz kafu i razgovarali o širokom spektru tema. Na kraju se pojavila tema seksa. To ih je pokrenulo na ovu divlju popodnevnu vožnju. Rašo joj je objasnio da se, otkako mu je žena umrla pre skoro deset godina, oslanjao isključivo na masturbaciju.

Danijela je bila tužna kad je to čula i njena želja da mu pomogne bila je neodoljiva. Uvek je davala sve od sebe da pomogne starijima u nevolji, ali nikada na taj način. Imala je posebnu vezu sa Rašom, koji je sa 65 godina bio 35 godina stariji od nje. Par je kliknuo čim su se upoznali u knjižari.

Predstavila se i počeli su da razgovaraju o književnosti. Bila je impresionirana koliko je načitan. Bio je impresioniran njenom lepotom. Danijela je bila ljupka mlada dama. Lice joj je bilo kao u anđela; smeđa kosa do ramena lepo je uokvirila njene rumene obraze i smeđe oči. Pošto je rodila pre par godina, njeno telo je pretrpelo neke od prirodnih efekata.

Njene grudi nisu bile tako živahne, a njene butine su porasle više nego što bi želela. Ali je i dalje bila veoma privlačna. Ona je pokazala slatku vrstu nevinosti i Rašo je bio šokiran kako je njegova požuda za njom rasla tako brzo i nekontrolisano. Činjenica da je sa njom iznosio intimne seksualne detalje nakon što ju je upoznao tek tog popodneva bila je dovoljan dokaz za njega da ovo nije bilo obično prijateljstvo.

Za Danijelu, ona je ulazila u oblast u koju se nije usuđivala kročiti mnogo, mnogo godina. Samo jednom se udaljila od braka i to manje-više iz odmazde za neverstvo svog muža. Ali bilo je nešto tako privlačno kod Raše. Nije bilo toliko fizičko koliko emotivno. Kada su im se pogledi sreli, odmah je poželela da ga upozna.

U roku od sat vremena, dozvolila je svom umu da razmisli o scenariju u kojem bi mu mogla pružiti seksualno zadovoljstvo. Ubrzo se našla kako ga vodi za ruku do mesta gde će taj san ostvariti. Kako su išli prema autu, ona je postajala sve zabrinutija, ali i sve više uzbuđena. Odjednom se osetila tako živom. Popela se na zadnje sedište svog terenca i Rašo je seo pored nje. Nosio je pantalone, košulju na kopčanje i klasični džemper preko.

Bila je obučena u laganu majicu i uske crne helanke. Kada su se smestili, okrenula se prema njemu, još jednom duboko pogledala u njegove plave oči i poželela da mu pruži seks kakav nije imao godinama. Osvrnuo se na nju i video ženu koja ga je zapravo podsećala na njegovu rođenu ćerku. To ga je još više uzbudilo, jer kako je njegova ćerka sazrevala, razvio je istinsku radoznalost u pogledu njenu seksualnosti.

Naravno, nikada nije reagovao na te misli, ali radoznalost je prirodno rasla u njemu. Danijela je tiho progovorila i rekla mu: „Stvarno mi se sviđaš i želim da se osećaš dobro.”

„Nisam siguran da mogu da učinim isto za tebe“, odgovorio je, pomalo posramljen. „Moja oprema nije ono što je nekada bila.”

Uveravala ga je da će biti potpuno zadovoljna tako što će mu jednostavno pružiti zadovoljstvo. „Želim da osetiš moj dodir“, rekla je. Rašo je osetio komešanje u pantalonama koje nije osetio već neko vreme. Prošlo je mnogo vremena otkako je imao erekciju koju bi mogao opisati kao „tvrd kao kamen.“

Čak i pre nego što mu je žena umrla, nije uspeo da postigne punu snagu, ali ovih dana je uspeo da se dovoljno očvrsne da s vremena na vreme protrlja kurac. Rašo je skinuo džemper i počeo da raskopčava kaiš. Danijela je posegnula i preuzela. Otkopčavanje muških pantalona bio je jedan od njenih omiljenih delova igre. Na taj način je mogla da kontroliše brzinu i tempo aktivnosti i stvori mnogo dramatičnije i senzualnije otkrivanje muške stvari.drkanje matorcu

Sa obe ruke mu je otkopčala kaiš i dugme na pantalonama. Zatim je spustila šlic otkrivajući par belih bokserica. Ispod donjeg veša otkrila je izbočinu njegovog penisa, koji je počeo da se koči u iščekivanju njenog dodira. Podigao je pogled sa svog krila i pogledao njeno lice. Mogao je da vidi da ona zaiste uživa u ovome koliko i on.

Osmehnula se pri pomisli da uzme njegovu kitu u svoje ruke. Prišla mu je bliže, prislonila mu usne na uho i prošaputala: „Jesi li ikada bio sa nevaljalom devojkom Rašo?”

Njegovo srce je kucalo brže nego godinama, uzvratio je šaputanjem, a glas mu je drhtao: „Bojim se da dugo vremena nisam.”

Kad je protrljala njegov kurac kroz bokserice, nastavila je da mu tiho šapuće na uho. „Pa, sada si sa jednom mnogo nevaljalom i prljavom devojkom“, rekla je, uživajući u svojoj kontroli nad njim. „Uradiću neke veoma gadne stvari sa tvojom kitom. Misliš da će ti se to svideti?”

Jedva je mogao drhtavo da odgovori na njeno pitanje. Ovo je bilo uzbudljivije od svega što mu se ikada dogodilo. Dok ga je Danijelina desna ruka trljala kroz tanku pamučnu tkaninu njegovog donjeg veša, osetio je kako mu penis postaje tvrđi nego što je bio decenijama. Nastavila je da ga njuška, trljajući nos o njegovo lice, lagano ljubeći njegov obraz; provlačeći levom rukom kroz njegovu meku, proređenu kosu.

Ovakvu naklonost odavno nije doživeo. Podigao je ruku i krenuo za njenom dojkom. Zaustavio se i pitao je za dozvolu. „Naravno“, rekla je i da bi mu olakšala skinula je majicu i brus. Rašo je odmah zadirkivao njenu bradavicu. Lagano je zastenjala dok joj je masirao sise, a zatim je ponovo skrenula pažnju na njegovo krilo. Bila je spremna da pogleda i dodirne najstariji penis u svom dotadašnjem životu.

Otkopčala mu je košulju i počela lagano da mazi njegov dlakavi stomak i grudi. Poput dlake na glavi, i dlake na telu su mu sedile i Danijela je smatrala da je njegovo zrelo telo veoma uzbudljivo. Lagano ga je golicala dok je nastavio da miluje njene sise. Pomerila je ruku niz njegov stomak do pojasa njegovih bokserica, a zatim provukla prste unutra i povukla ih dole da otkrije njegov polu uspravljen kurac.

Podigao je kukove, a ona je prihvatila njegov znak i povukla mu pantalone i donji veš niz kolena. Zavalio se u sedište i raširio kolena, dajući svojoj mlađoj ljubavnici jasan pogled na penis i skrotum. Danijela je bila oduševljena prizorom ovog starca zavaljenog na sedište pored, ponosno joj pokazujući svoju muškost. Obavila je desnu ruku oko njegovog penisa. Njegov kurac nije bio ogroman, ali bio je oko 15 centimetara kada ga je Danijelin dodir doveo do pune erekcije.

Njegov obim je bio respektabilan, a njena mala ruka obavijena oko njega bio je uzbudljiv prizor za oboje. Lagano je pomerala ruku gore-dole, uzimajući u obzir svaki detalj, svaku kvržicu, svaku venu. Njeni vrhovi prstiju prešli su preko blago sluzavog glavića. Dok je kažiprstom prelazila preko njegove rupe, osetila je lepljivost pre-sperme koja je iscurila sa vrha.

Pomno je posmatrao kako njena mala ruka istražuje njegovu muškost. Ali kada je rukom obuhvatila njegova jaja on je glasno uzdahnuo. Predugo nije osetio ništa tako dobro. Kada je ponovo počela da ga miluje, ponovo mu je šapnula na uho: „O Bože, Rašo, imaš tako lep kurac. Voliš kada ga dodirujem, zar ne?” Klimnuo je glavom u znak slaganja. „Nateraću te da tako jako jebeno svršiš kako nisi nikada”, rekla je tiho, „Imaš li puno sperme za mene? Obožavam spermu…”

Ponovo je klimnuo glavom. Nije svršio više od mesec dana i bio je siguran da će eruptirati kao vulkan. Zatim mu je postavila pitanje koje se nadao da će čuti. „Mogu li da ga poljubim? Uhhh… Hoću da ga stavim u usta i okusim.”pušenje matorcu

Umalo je odmah svršio. Rekao joj je, „Da… Molim te. Molim te, popuši mi kurac.”

Polako je pomerila glavu ostavljajući meke poljupce na njegovim grudima i stomaku dok se približavala glavi njegovog kurca, koji je sada pulsirao. Lagano je uzela njegov penis i pomerila glavu na svoje usne. Dok su joj usta ulazila u kontakt sa njim, začudila se koliko je koža mekana i vruća na usnama. Nekoliko puta je lagano poljubila glavu i Rašo je ispustio mali jauk od zadovoljstva.

Danijela je stenjala i počela da istražuje njegov 65-godišnji kurac svojim jezikom. Liznula je glavu poput lizalice, zastajući da zabode vrh svog jezika u njegovu rupu za mokraću i oseti ukus ukusne bistre tečnosti koja je sada curila stalnom brzinom. Nije mogla više da ga zadirkuje i konačno je otvorila usta i počela sisati glavić. Spustio je pogled i posmatrao ovu ljupku ženu kako ga oralno zadovoljava.

Niko mu nije popušio kurac dobrih deset godina. Bilo je bolje nego što se sećao. Dosta toga je bilo zbog njenog znanja i hrabrosti. Tačno je znala šta radi. Znala je da se pobrine da njen ljubavnik ima dobar pogled na njena usta omotana oko njegovog penisa. Znala je kako da duboko primi kitu u grlo. Da pljune kada je potrebno, da stenje kao napaljena kučka.

Držala je jednu ruku na njegovim jajima, s vremena na vreme ih lagano stiskajući, što je izazvalo peckanje u njegovom telu. Sisala je Rašin kurac skoro deset minuta, a onda je odlučila da ga nauči novom triku. Pomerila je ruku sa jaja i stigla do njegovog šupka. Dok je sisala kurac, kažiprstom je tražila rupu. Kada je pronašla, protrljala je prst po obodu. Podigla je pogled i rekla mu tiho: „Nabiću prst u tvoje dupe. Želim da svršiš u moja usta, želim da progutam svaku kap tvoje sperme.”

Rašo nije mogao da uradi ništa osim da klimne u znak slaganja. Danijela je vratila kitu u usta, a zatim, verna svojoj reči, gurnula kažiprst svoje desne ruke duboko u starčev anus. Rašo je uzdahnuo kada je prst dosegao njegovu osetljivu prostatu. Dok je migoljila prstom u njegovoj guzici, nastavila je da mu pruža savršen pogled na njeno lepo lice sa njegovim tvrdim penisom koji joj je ulazio i izlazio iz njenih usta.

Bio je veoma blizu. Ona je držala svoja usta oko njegovog penisa i stenjala u iščekivanju eksplozije sperme starijeg čoveka. Danijela je osetila kako se mišići njegovih mršavih nogu koče i poslednji put je zaronila prst u njegov šupak što je dublje mogla. To je bilo sve što mu je trebalo. Prepustio se i počeo da ejakulira u Danijelina usta. Bilo je previše sperme da bi ona tako brzo progutala. Progutala je šta je mogla, a ostalo je iscurilo iz njenih usta, niz njegovu kitu i na njene prste.matorac cumshot

Dao joj je najmanje šest ili sedam ogromnih mlazova. Više od polovine je već bilo na putu do njenog stomaka i kad je podigla usta sa njegovog kurca, ostao je ogroman deo guste, lepljive tečnosti koja joj je ostala da se proždere. Gutala je i gutala, uživajući u starčevom slanom ukusu i ponoseći se time što je takva kurva.

Rašo nikada nije video ženu tako gladnu sperme i gledanje kako se hrani ostatkom njegovog ejakulata bilo je neverovatno. Podigla je pogled prema njemu i nasmešila mu se, a lice joj je bilo lepljivo od njegovog semena. Dok je lizala ono što je preostalo, izvukla je prst iz šupka i njime pokupila poslednju kap sperme koja je ostala na vrhu njegove glave penisa. Zatim je stavila prst prekriven spermom u usta i očistila ga.

„Je li to bilo dovoljno prljavo za tebe?” upitala je dok mu je pomagala da podigne pantalone i zakopča košulju.

„O Bože, da“, odgovorio je.

„Dakle, vidimo se sledećeg utorka?“ upitala je. „Volela bih da te usrećim ponovo.“

Rašo je krenuo kući, oduševljen svojom novootkrivenom prijateljicom.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 5]
(Visited 577 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!