oktobar 5, 2024

Moja buduća pastorka je Savršena 1

0
pastorka guza

Svako novo upoznavanje je posebna priča sa posebnom tenzijom, posebno kada je ta osoba buduća pastorka. Kada sam verio Mariju, znao sam da ona ima decu iz prethodnog braka. Pošto sam i sam bio ranije u braku, nisam imao problem sa tim. Pogotovo pošto smo oboje bili u srednjim 40-im, njena deca su bila potpuno funkcionalne odrasle osobe.

Zbog ove činjenice, zapravo nisam lično upoznao njenu decu sve do nedelju dana pre venčanja. Znao sam da je imala sina po imenu Darko koji je živeo sam u drugom gradu. Kao i ćerku po imenu Sofija koja je imala 19 godina i bila je pri kraju prve godine fakulteta. Ona je živela u glavnom gradu, u svom stanu koji joj je mama kupila. To je manje-više bio stepen mog znanja o njima.

E sada zamislite moj krajnji šok kada sam konačno upoznao svoju pastorku. Njena majka je prelepa žena, pa me nije nužno iznenadilo što je nasledila dobre gene. Ali ono što nisam očekivao je da ću morati da podignem vilicu sa poda kada je ušla u kuću. Bio je ponedeljak, pet dana pre venčanja. Bio sam nervozan jer sam se spremao da prvi put upoznam njenu decu. Takođe sam bio nervozan jer sam se spremao da se oženim za ljubav svog života!

Prošao sam kroz to i sa bivšom ženom, ali nikada se nisam osećao tako uzbuđeno. Uprkos tome, još uvek sam imao duboko usađen strah protiv kojeg se nije lako boriti. Ponovo sam gasio svoju slobodu. Bez gledanja drugih žena, puna posvećenost samo jednoj. Svaki oženjeni, pa čak i slobodan muškarac moći će da razume moj strah. Ali nisam imao nameru da odustanem od svog izbora. pastorka seksi

Da se vratimo trenutku kada se moja buduća pastorka pojavila pred mojim očima. Bila je možda najseksi devojka koju sam ikada video. Mlada, ženstvena, primamljiva u svakom smislu, sa nekom vrstom neodoljivog, filmskog seksipila rezervisanog za Merilin Monro. Ponosno je držala glavu visoko sa svetlim šiškama koje su se njihale, prodorne oči boje lešnika koje je dobila od svoje majke gledale su u mene. Njen beli vrat bio je čvrsto stegnut gotičko-crnom ogrlicom, koja je vodila moje oči nadole do njenih predivnih grudi.

Savršena figura, pastorka puna seksipila.

Bio sam ljubomoran na tu majicu koja je jedva uspevala da zadrži te slatke glatke sise. Odmah mi je bilo jasno da ne nosi grudnjak. Njene bradavice su se naprezale uz tkaninu dovoljno snažno da biste očima mogli da ocrtate njene areole. Njen zategnut stomak bio je u potpunosti prikazan odmah ispod prekratke majice, pokazujući njen pirsing na pupku.

Dok su mi oči letele, shvatio sam da još nisam rekao nijednu reč. Njena majka, uvek društveno svesna, uzviknula je: „Zdravo dušo! Joooj koliko si mi nedostajala” i potrčala je u topao, porodični zagrljaj. Tada me je pogodio nalet zbunjujućeg uzbuđenja. Sofijine jastučaste grudi gurnule su se u malo skromnija grudi moje verenice. Bila je potrebna sva moja snaga da izbacim izopačene seksualne fantazije iz svog uma koje je izazvala moja seksi pastorka.

„Ovo je Uroš! Uroše, želim da upoznaš moju ćerku Sofiju.”

Prvi put su nam se oči sklopile. Njen upečatljiv pogled i topao osmeh umalo me nisu otopili, ali sam ostao priseban i posegnuo za srdačnim rukovanjem.

„Drago mi je! Čuo sam toliko lepih stvari o…” moj stisak ruke je odbijen i zamenjen čvrstim zagrljajem.

„Joooj kako sam uzbuđena zbog vas dvoje!” Sofija mi je zacvilila u uho, grlivši me. Njene mlade grudi čvrsto su me pritiskale. Mogao sam da osetim kako mi krv juri u kurac dok su moji instinkti za borbu ili bekstvo počeli da uzimaju maha.

„Moja mama bukvalno ne prestaje da priča o tebi.“ – nasmejala se i pokazala preslatke rupice na svojim obrazima.

„Dušo“, brzo se ubacila Marija: „Dozvoli mi da ti pokažem gde ćeš spavati. Biće dovoljno vremena da kasnije ispitaš Uroša sve što te zanima.“ Marija je povukla Sofiju iz našeg zagrljaja i povela je prema stepeništu. pastorka guza

U svom uznemirenom stanju uspeo sam da uhvatim pogled njene pozadine. Njeno dupe je bilo neočekivano debelo i zakrivljeno, ali zategnuto i definisano. Jasan pokazatelj da je provela dosta vremena u teretani. Ritmično je pevušila dok je skakala uz stepenice iza svoje mame. Mogao sam da vidim obris njenih gaćica kroz tkaninu njene kratke uske suknje. Uhvatio sam samo blagi šapat njenih gaćica na poslednjoj stepenici pre nego što su skrenule iza ugla. Crvene i čipkaste!

Dragi Bože. Nekako sam se vratio u stvarni svet i pogledao dole u nabreklu izbočinu pod farmerkama. Pobegao sam u kupatilo u prizemlju i umio se ledenom vodom. Nakon što sam se malo smirio, izašao sam iz kupatila. Moja pastorka i verenica ćaskale su u kuhinji.

„Dušo, moram do grada da obavim neke poslove. Znaš mene, uvek sve u poslednjem trenutku. Ali dobra stvar je da taman vas dvoje možete da se upoznate. Ima dosta hrane u frižideru ako vam treba zalogaj. Darko bi trebao doći sutra ujutro. Vidimo se uskoro!”

„Zbogom dušo, volim te”, rekao sam i na brzinu je poljubio na izlasku.

„Čaos mama!” vikala je Sofija.

Dok je Marija izlazila, ja sam seo preko puta pastorke koja je sada sedela na suprotnoj strani za kuhinjskim pultom. „Jesi li dobro putovala iz Beograda?” Pitao sam, ne znajući kako da započnem razgovor nakon vrtloga uzbuđenja iz poslednjih 15 minuta.

„Bilo je okej, malo gužva ali ništa strašno.” ljubazno je odgovorila. „Mama kaže da si ovde živeo neko vreme. Sviđa mi se. Velika kuća.”

Predivan bujan dekolte.

Dok je pričala, pogled je ponovo počeo lagano da se spušta do njenog velikog dekoltea. Sedela je na stolici koja ju je uzdizala iznad visine pulta. Blago se naginjala napred, angažovana u našem razgovoru. Bila je izuzetno ljubazna što je bila retkost u današnje vreme sa nekim njenih godina. Oči su mi brzo poletele gore pre nego što je uspela primetiti da buljim u njene masivne sise, kao perverznjak.

„Lep je Beograd. Ima svojih nedostataka, ali sve više mi se dopada“, govorila je Sofija.

„Pa, kako ide studiranje? Čula sam da želiš biti novinar? To je sjajan put u karijeri za pametnu mladu devojku kao što si ti. Tvoja mama je jako ponosna na tebe.“

„Ide dobro! Uvek sam bila veoma strastvena za pravdu i širenje istine, i mislim da je sada više nego ikada veoma važno da…” Ona je pričala i pričala a ja sam izgubio fokus i ponovo buljio u njene sise. Nikada u životu nisam bio tako jebeno napaljen na nečije grudi, posebno ne na tinejdžerku. Uvek sam bio onaj “fin“ momak, sa ljubaznim klimanjem glavom, doslednim kontaktom očima, bontonom. Ali nešto u vezi sa Sofijom probudilo je u meni neku životinjsku seksualnu glad.

Moja pastorka bila je sve što je moja žena bila, ali još više, bolja, seksipilnija, tako jebozovna. Kao da je sam Bog slučajno ubacio svaku poželjnu fizičku osobinu u jednu ženu. Čak i njene usne su bile prirodne a tako krupne i sočne. Bila je u svom apsolutnom fizičkom vrhuncu, tip žene zbog koje ljudi razbijaju automobile jer bulje u nju.

Ovog puta nisam sklanjao pogled, izgubljen u njenim drhtavim grudima. Navikla je na takve poglede. Shvatio sam to kada mi se zlokobno osmehnula, očigledno je to mnogo puta doživela. „Zemlja zove Uroša. Baš ti se sviđa ono što vidiš, a?” Srce mi je preskočilo nekoliko otkucaja. Nastupila je pauza. Tišina. „Opusti se jebote. Samo se zezam sa tobom Uroše!” uzviknula je kroz podmukli osmeh.

„Ha ha ha.” Nervozno sam se smejao dok mi je puls ponovo uhvatio ritam.

„Hej, moram li da te zovem Uroš?” upitala je Sofija. „To je tako čudno za čoveka za koga će se moja mama udati. Mogu li da te zovem tata?” Govorila je tako smireno da mi je bilo nemoguće da kažem da li je ozbiljna ili ne.

„Ja… mislim… ne znam. Uroš je dovoljno dobro za sada”, odgovorio sam neodlučno. „Uostalom, ja nisam tvoj otac.“

„Nisi mi otac… to je istina, ali meni se sviđa “tata“… može i “tatica“ ako ti je to bolje hehe.“

Sad me je omotala oko prsta i znala je to. Iako je moja pastorka imala tek 19 godina očigledno je imala dosta iskustva sa muškarcima. Shvatio sam da je ovo žena koja je znala da koristi moć koju je imala nad muškarcima. Najstrašnije od svega – nije se plašila da je koristi, direktno i samouvereno. Da, ovo ju je samo učinilo još seksipilnijom. pastorka sise

Imala je naviku da gestikulira rukama i telom kako bi naglasila određene reči dok je govorila. Bila je veoma živahna i veoma strastvena. Mogao sam da vidim perifernim vidom da su joj sise nasilno drhtale dok je mahala rukama unaokolo. Tako sam želeo da ih oslobodim. Nastala je pauza.

„Sjajno je da se baviš nečim u čemu si toliko strastvena“ uspeo sam da kažem.

Pametna pastorka i živahne sise.

U tom trenutku je ustala sa stolice, savijajući se sve više napred dok je izvlačila drugu stolicu. Tom prilikom dajući mi pogled iz ptičije perspektive na njene mekane, sočne sise. Krenula je prema frižideru i otvorila vrata, gledajući unutra tražeći nešto za jelo. Stavila je svoju težinu na desnu nogu i ruku na bok dok je razmatrala svoje mogućnosti, podižući guzu malo ulevo.

Zatim je čučnula da zgrabi neko voće, napinjajući materijal svoje suknje čvrsto na svoje dupe. Njena linija gaćica je bila daleko izraženija u ovom položaju. Nikada nisam video ženu koja tako bez napora odiše seksom, a bila je moja pastorka! Osećao sam se loše što sam ovako objektivizovao ćerku svoje verenice, ali jednostavno nisam mogao da se kontrolišem.

Ponovo se uspravila i usledio je još jedan brzi bljesak crvenih gaćica pre nego što su se vratile na mesto. Vratila se do pulta sa pomorandžom u ruci. Ponovo sam bio tvrd i osećao sam se kao srednjoškolac koji krije svoju erekciju ispod stola. Otpio sam gutljaj vode i sačekao njeno sledeće pitanje.

KRAJ 1. Dela

Klik OVDE za 2. Deo priče.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 11 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 3.591 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!